martes, 19 de abril de 2011

Com arribar desde Begues

Sin duda es la forma más sencilla y cómoda de llegar a la Penya del Moro :
Llegamos a Begues por la BV-2041en la rotonda entramos a Begues a la derecha , la cuarta calle a la derecha ( Mare de Déu de Montserrat ) la seguiremos hasta el final donde nos encontraremos un cartel de la penya del moro aquí empieza la pista durante 4 km en muy buen estado.
Llegaremos por la pista hasta el primer parking en una curva pronunciada de izquierdas( cartel zona d´escalada) ya no esta dicho cartel lo arrancarón ,ahora hay una gran fita aquí llegaremos a los sectores copón,terrassa etc si seguimos la pista llegaremos a un segundo parking en un  cruce con carteles uno de ellos indica (zona d´escalada) también lo arrancarón , seguir la indicación de penya del moro: IMPORTANTE  aquí dejar el coche y seguir andando

15 comentarios:

  1. Molt bé Albert! Veig que no has perdut el temps. Molts records per tots.

    ResponderEliminar
  2. Para ir a sector terrassa aparco en el primer parking o el segundo? Es q no m queda claro...helppp

    ResponderEliminar
  3. Si vienes de Begues aparca en el primer parking, con este finde tan bueno llevate crema solar jejeje

    ResponderEliminar
  4. Albert: Has obert camí cap a uns espais naturals de gran valor ecològic, cal que tot aquell que en faci ús o que simplement passi per allà tingui cura d'aquest entorn tant fràgil i vulnerable.
    En comptes d'indicar "zona d'escalada" potser hauries d'haver indicat "recull la teva brossa".
    S'ha de ser responsable de l'impacte que reben aquestes penyes amb la massificació tant de vies d'escalada com de persones, així que no pretenguis penjar-te cap medalla per haver "creat una escola" ni busquis als vàndals que treuen cartells quan el que s'hauria de fer és protegir aquest indret d'incívics que el maltracten i destrueixen la riquesa del nostre entorn.
    Em sap molt de greu haver de ser així de contundent (se que hi hauràs invertit molts esforços, hores, diners i il·lusions) però has atemptat contra la natura i el que has fet és irreversible.
    Espero que no tinguis l'intenció real de seguir fent créixer aquesta "escola" si no ets capaç d'educar a tots i cadascun dels "usuaris" que vinguin aqui a "aprendre" (hem d'aprendre a estimar i protegir la natura abans que practicar qualsevol modalitat esportiva que es desenvolupi en el medi natural).

    ResponderEliminar
  5. Benvolgut Agustí,
    És cert que s'ha obert uns camins cap a unes zones d'escalada. Vostè creu que això repercuteix de manera tan greu en el medi?. Gent incívica n'hi a a tot arreu...pero sort,la majoria dels que escalem som gent molt respectuosa amb el medi. No és pas l'Albert qui ha d'educar a la gent que escala, doncs l'educació la rebem a casa o a l'escola. Vosté parla de respecte i educar abans que fer esport a la natura. Suposo que vosté quan va d'excursió no llença absolutament res, ni fa servir quads,i quan caça (si ho fa) recull tots els cartutxos... En moltes zones d'escalada hi han diversos camins que duen a elles...això sí que és fer malbé el medi natural... En canvi a Torrelles només hi ha un camí que porta a cada zona, i estava ben senyalitzat fins que alguna persona molt maleducada va treure els senyals... Treure els senyals també perjudica el medi,ho saben?. La zona d'escalada, per si no ho sap, és propietat privada i es fa un favor als propietaris de la zona en netejar certes zones de males herbes,i així evitar incendis,entre altres coses.Ningú preten penjar-se cap medalla,només volem practicar un esport i una forma de vida que ens apassiona,i de forma respectuosa, així que no intenti fastidiar,perquè no fem mal a ningú. De persones maleducades i irrespectuoses n'hi ha a tot arreu,escalin o no.
    Salutacions cordials.

    ResponderEliminar
  6. "Cualquiera puede enfadarse, eso es algo muy sencillo. Pero enfadarse con la persona adecuada, en el grado exacto, en el momento oportuno, con el propósito justo y del modo correcto, eso, ciertamente, no resulta sencillo".(Aristóteles)

    "Toda cosa se convierte en un placer cuando se hace a menudo. Éste es uno de los secretos más importantes de la existencia".(Oscar Wilde)

    Alguns disfrutem escalant i respectant el medi... Altres disfruten criticant el que fem sense ni tan sols conéixer-nos en persona... Per això us convido un dia a escalar tots plegats. Salut i a tivar!!!!

    ResponderEliminar
  7. Si que n'hi ha d'incívics a la muntanya.
    Peró..perque no parlem de l'especulació a Begues amb les canteres? o dels abocadors al garraf? NO sempre als escaladors que son débils com un forestal que una vegada preguntat del perqué es ficaven amb els escaladors u no amb els caçadors el forestal va contestar, es que ells van armats!!, ara ja sembla que em volguin donar ganes de....
    Ah!! i nosalrtrees som mes nets que tots els animals quepassen amb els quads i les enduro per la pista derrapant a les curves i fent que costi de pasar a peu
    Perque jo he anat i vaig a escala a la penya a peu desde Begues.

    ResponderEliminar
  8. Soc de Vallirana i no escalo, he anat a peu de les parets per buscar uns trinxeres que em van dir que es veien i no he vist aquestes coses que dieu..
    No se com son els llocs d¡escaladors peró...el meu fill ho es i naltros l'hem inculcat respecte per la natura

    ResponderEliminar
  9. O sea!!!que el que retira los carteles de zona de escalada eres tu no?? ayyyy ayyyy...
    Mira por donde no había ido aun a esta zona pero ahora voy a fletar un autobus de kumbas para ir a este sitio a hacer parrilladas, hay sitio para aparcar un autobus?
    Se puede arrasar el bosque para hacer leña? o hacemos el fuego con la basura y asi limpiamos la zona?
    Ah Agustin, si no hay sitio nos vamos a tu casa.

    ResponderEliminar
  10. ¡Agustín me pareces patético chico!!!! así que tu gran contribución al planeta es quitar carteles en las zonas de escalada, para que la gente se pierda!!! Porque no tienes más cojones y te vas a las fábricas que tiran vertidos a la naturaleza y las saboteas!!!! ahhhh que te meterían en la cárcel no???? Para que te enteres la mayoría de escaladores somos más ecologistas y respetuosos con la naturaleza que tú, porque nuestra gran pasión es disfrutar de ella. Así que porque no te entretienes en otras cositas como jugar a la play o hacerte una paja y así dejarás de joder al prójimo, eh!!!!
    Albert: ¡Muchas gracias por tu esfuerzo y por esta nueva escuela de escalada! ¡Felicidades!!!!
    Armando: Cabe un autobús en el parking, así que cuando quieras móntamos la parrillada!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Oleeeee Crisssssssssssss... Nos vemos el sábado en Torrelles pa la parrillada...

      Eliminar
  11. Agustin ... ke'n tos laos Kuezen Faves

    http://xavidiez.blogspot.com/2012/02/conseguiremos-que-no-nos-dejen-escalar.html

    ResponderEliminar
  12. agrairíem a l'autor o autors d'escriure les graduacions a peu de les vies s'ho s'estalviesin, entenem que ho fan amb bona voluntat, però als equipadors no ens interessa la seva opinió escrita a la roca, per això estan els blogs, si la vostra opinió de la graduació no coincideix amb la de les ressenyes el millor és comunicar-ho en aquest bloc, MAI escriure a nivell personal la graduació a la via

    ResponderEliminar